USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE

Burdufuri retractabile

Burdufurile de etansare cu brat articulat, au o structura metalica perimetrala fixata pe peretele halei si una secundara mobila completata de un set de prelate din cauciuc, adaptate la dimensiunile remorcilor camionului.
Structura secundara este retractabila avand atasate un set de brate articulate ce unesc rama din fata cu cea din spate, flexibilitate ce impiedica producerea de daune ca urmare a manevrelor de racordare a remorcilor cu burduful de etansare.
Prelata superioara si cele laterale inconjoara caroseria, asigurand ermetizarea intre caroseria camionului si cladire, scopul acesteia fiind de a asigura o etanșare perfecta la momentul de incarcare si descarcare, astfel se vor realiza economii semnificative de energie si de protectia ulterioara a marfurilor .

 * * *

Constructia burdufurilor de etansarere tractabila
Structura: fabricata din teava zincata 2 mm unite prin bare galvanizate si acoperite cu o prelata din PVC de 0,8 mm grosime de rezistenta ridicata , datorita flexibilitatii poliesterului de la interior.
Prelata este atasata de structura cu ajutorul unui profil de aluminiu anodizat.

Prelatele: sunt alcatuite din doua tipuri de tesaturi flexibile la interior si acoperite cu un strat de PVC negru cu grosimea de 3 mm , rezistent la impact si zgarieturi. Prelatele laterale sunt prevazute cu marcaje reflectorizante pentru a usura manevrarea camionului.

In functie de constructia halei unde trebuie instalate sau amplasate modulele de incarcare, cu sau fara rampa de egalizare, burdufurile de etansare au o serie dimensiuni uzuale cu urmatoarele cote L – latime, H – inaltime burduf de etansare:
- L 3400 mm x H 3400 mm
- L 3600 mm x H 3600 mm
- L 3600 mm x H 3600 mm
- L 3400 mm x H 4000 mm
- L 3400 mm x H 4400 mm
Acoperire nationala


Beneficiezi acum de acoperire la nivel national pentru toate serviciile noastre.
Pentru noi, orice client multumit este cea mai buna recompensa care ne determina sa excelam si sa surprindem!

Diagnosticare rapida


Echipele de interventii / service ofera un diagnostic rapid si recomanda cele mai bune solutii pentru remedierea problemelor.
Serviciile noastre sunt prompte si la cele mai inalte standarde de calitate, va invitam sa profitati de ele.

Ofertare prompta


Ofertare prompta si preturi corecte.
Daca doriti o oferta de pret completa pentru oricare dintre serviciile noastre, va invitam sa completati formularul pentru oferta noastra, si in maxim 1-3 zile lucratoare veti avea raspunsul garantat!

Consultana gratuita


Pentru toate domeniile de activitate oferim consultanta gratuita prin experti nostri tuturor clientilor.
Este important ca orice lucrare demarata sa aiba toate detaliile bine stabilite din timp. Suntem intotdeauna la dispozitia dvs.!

Usi de garaj
Usi de garaj

Usile de garaj sectionate sau cele de tip rulou contin piese de cea mai inalta calitate, puse in miscare de motoare fiabile si usor de actionat.
Citeste mai mult »

Bariere Auto
Bariere auto

Barierele noastre auto sunt concepute pentru scopuri industriale sau rezidentiale., pentru inchiderea spatiilor industriale si parcarilor.
Citeste mai mult »

Termopane
Termopane

Linistea casei tale e impotanta?
Monteaza-ti termopanele noastre!
Nu lasa frigul sa se strecoare in locuinta ta ...
Citeste mai mult »

Servicii de constructii
Servicii de constructii

Avem o experienta bogata in domeniul rezidential folosind solutii tehnice si materiale moderne, de ultima generatie.
Citeste mai mult »

Usi industriale
Usi industriale

Va oferim o gama larga de usi industriale care raspund tuturor necesitatilor d-voastra la cele mai inalte standarde.
Citeste mai mult »

Porti batante si culisante
Porti batante si culisante

Creare porti batante si culisante si adaptare automatizare pentru porti care va ajuta sa va faceti viata mult mai confortabila..
Citeste mai mult »

Confectii metalice
Confectii metalice

Executam confectii metalice ce ofera solutii metalice sigure si estetice care innobileaza si sunt construite din structuri corect dimensionate.
Citeste mai mult »

Placari Hale
Placari Hale

Efectuam placari de halele metalice cu panouri tip sandwich la cele mai ridicate standarde de calitate si in cele mai avantajoase conditii.
Citeste mai mult »

Cine suntem

» O echipa de profesionisti specializati pe comercializarea si montarea unei game variate de usi de garaj si industriale, cu o vasta experienta in acest domeniu si nu numai, oferim si servicii de constructii de la a-z si servicii de amenajari interioare si exterioare.
» De la usi de garaj cu panouri sandwich, usi rulou, usi industriale din panouri sandwich, usi armonice, anti foc cu bari anti panică la hublouri, rampe hidraulice, grilaje si automatizări pentru uşi, porţi, grilaje si rulouri. Impreuna putem alege produsul care sa raspunda cel mai bine cerintelor d-voatra.
» Suntem mereu interesati de gasirea celor mai prompte si de durata solutii, mereu adaptate nevoilor clientilor si cerintelor existente pe piata.

Oferim

» consultanta GRATUITA
» solutii practice, moderne si de durata
» servicii de inalta calitate
» informare in permanenta
» garantie pentru lucrarile realizate
» metode avantajoase de plata
» materiale si tehnologii noi

Ne imbunatatim permanent serviciile si gama de produse pentru a va multumi pe dumneavoastra si pentru a ne recomanda mai departe.

Ce ne recomanda

» Profesionalismul: suntem mereu interesati sa atingem performante in tot ceea ce facem si pentru noi munca in echipa, atentia la fiecare detaliu si respectarea procedurilor de montare sunt extrem de importante
» Calitatea serviciilor: pentru noi calitatea este o valoare de baza. Mijloacele tehnologice, experienta in domeniu si interesul pentru nevoile clientilor, ne ajuta sa furnizam mereu servicii de calitate si la cele mai inalte standarde calitative
» Initiativa: gasirea celor mai bune solutii, practice si de calitate ne motiveaza sa luam sau sa stimulam initiativa pentru fiecare client in parte pentru rezultate de exceptie.

Contacteaza-ne

 • Numele Companiei:
  Custom Doors SRL
  Departament vanzari:
  +40 727-619.436
  Departament Technic:
  +40 747-123.499
  Birou:
  +40 756-883.606
 • Pct. L.:
  +40 720-702.094
 • Email:
  office[at]ugp.ro
 • Adresa:
  Str. Principala nr.452
  Marisel,
  Cluj
 • Punct de lucru 1:
  Str. Morii, Nr. 973 - 974, Ap. 29,
  Com. Gilau, Jud. Cluj
 • Punct de lucru 2:
  Str. Urusagului nr. 107 B, Ap. 2 parter,
  Loc. Floresti, Jud. Cluj