USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE

Rolete de interior

Aparute timid pe piata decoratiunilor, se utilizau initial in umbrirea camerelor pentru copii si tineret. Au devenit mai apoi foarte apreciate de marile companii care considerau aceasta solutie mult mai eleganta decat clasicele jaluzele verticale.
 * * * *

Daca initial se opta pentru material care oferea sentimentul de natural, de rustic, acum se utilizeaza o paleta foarte larga de tesaturi care se pot asorta interioarelor rustice, celor moderne dar si pentru spatiile de tip office. Pe langa textilele simple, in culori pastel sau neon, au aparut stofe cu modele florale, geometrice, imagini din desene animate, etc.

Datorita nevoilor tot mai conturate ale clientilor, producatorii si-au adaptat liniile de productie pentru a aduce in piată textile cu caracteristici aparte, astfel au aparut materialele opace 100%, care au pe spatele textilei insertie de cauciuc sau aluminiu. Textilele cauciucate ofera protectie solara totala iar cele cu insertie de aluminiu au in plus calitatea de a oferi si un confort termic sporit, ele reflectand razele solare si pastrand o temperatura scazuta in interior.

Nevoia clientilor de a se diferentia si de a-si personaliza obiectele de decor a dus colaborarea intre producatorii de decoratiuni interioare si firmele de productie publicitara. In prezent oferind siimprimare pe materialul textil:
- pentru sigla companiei
- imaginilor cu eroii preferati din desenele animate;
- siglei clubului sportiv favorit, etc;


Faptul ca in trecut accesoriile erau de culoare alba a reprezentat un motiv de nemultumire pentru clientii, insa in prezent ne bucuram sa putem raspunde acum acestei nevoi de a asorta culorile inclusiv cu nuantele tamplariei, mobilierului sau peretelui.

Se poate opta pentru roletele textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lant cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii, rolete numite "blackout".
Toate stofele folosite pentru montarea roletelor inerioare au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.Pentru mai multe informatii si comenzi asteptam sa ne contactati!

Acoperire nationala


Beneficiezi acum de acoperire la nivel national pentru toate serviciile noastre.
Pentru noi, orice client multumit este cea mai buna recompensa care ne determina sa excelam si sa surprindem!

Diagnosticare rapida


Echipele de interventii / service ofera un diagnostic rapid si recomanda cele mai bune solutii pentru remedierea problemelor.
Serviciile noastre sunt prompte si la cele mai inalte standarde de calitate, va invitam sa profitati de ele.

Ofertare prompta


Ofertare prompta si preturi corecte.
Daca doriti o oferta de pret completa pentru oricare dintre serviciile noastre, va invitam sa completati formularul pentru oferta noastra, si in maxim 1-3 zile lucratoare veti avea raspunsul garantat!

Consultana gratuita


Pentru toate domeniile de activitate oferim consultanta gratuita prin experti nostri tuturor clientilor.
Este important ca orice lucrare demarata sa aiba toate detaliile bine stabilite din timp. Suntem intotdeauna la dispozitia dvs.!

Usi de garaj
Usi de garaj

Usile de garaj sectionate sau cele de tip rulou contin piese de cea mai inalta calitate, puse in miscare de motoare fiabile si usor de actionat.
Citeste mai mult »

Bariere Auto
Bariere auto

Barierele noastre auto sunt concepute pentru scopuri industriale sau rezidentiale., pentru inchiderea spatiilor industriale si parcarilor.
Citeste mai mult »

Termopane
Termopane

Linistea casei tale e impotanta?
Monteaza-ti termopanele noastre!
Nu lasa frigul sa se strecoare in locuinta ta ...
Citeste mai mult »

Servicii de constructii
Servicii de constructii

Avem o experienta bogata in domeniul rezidential folosind solutii tehnice si materiale moderne, de ultima generatie.
Citeste mai mult »

Usi industriale
Usi industriale

Va oferim o gama larga de usi industriale care raspund tuturor necesitatilor d-voastra la cele mai inalte standarde.
Citeste mai mult »

Porti batante si culisante
Porti batante si culisante

Creare porti batante si culisante si adaptare automatizare pentru porti care va ajuta sa va faceti viata mult mai confortabila..
Citeste mai mult »

Confectii metalice
Confectii metalice

Executam confectii metalice ce ofera solutii metalice sigure si estetice care innobileaza si sunt construite din structuri corect dimensionate.
Citeste mai mult »

Placari Hale
Placari Hale

Efectuam placari de halele metalice cu panouri tip sandwich la cele mai ridicate standarde de calitate si in cele mai avantajoase conditii.
Citeste mai mult »

Cine suntem

» O echipa de profesionisti specializati pe comercializarea si montarea unei game variate de usi de garaj si industriale, cu o vasta experienta in acest domeniu si nu numai, oferim si servicii de constructii de la a-z si servicii de amenajari interioare si exterioare.
» De la usi de garaj cu panouri sandwich, usi rulou, usi industriale din panouri sandwich, usi armonice, anti foc cu bari anti panică la hublouri, rampe hidraulice, grilaje si automatizări pentru uşi, porţi, grilaje si rulouri. Impreuna putem alege produsul care sa raspunda cel mai bine cerintelor d-voatra.
» Suntem mereu interesati de gasirea celor mai prompte si de durata solutii, mereu adaptate nevoilor clientilor si cerintelor existente pe piata.

Oferim

» consultanta GRATUITA
» solutii practice, moderne si de durata
» servicii de inalta calitate
» informare in permanenta
» garantie pentru lucrarile realizate
» metode avantajoase de plata
» materiale si tehnologii noi

Ne imbunatatim permanent serviciile si gama de produse pentru a va multumi pe dumneavoastra si pentru a ne recomanda mai departe.

Ce ne recomanda

» Profesionalismul: suntem mereu interesati sa atingem performante in tot ceea ce facem si pentru noi munca in echipa, atentia la fiecare detaliu si respectarea procedurilor de montare sunt extrem de importante
» Calitatea serviciilor: pentru noi calitatea este o valoare de baza. Mijloacele tehnologice, experienta in domeniu si interesul pentru nevoile clientilor, ne ajuta sa furnizam mereu servicii de calitate si la cele mai inalte standarde calitative
» Initiativa: gasirea celor mai bune solutii, practice si de calitate ne motiveaza sa luam sau sa stimulam initiativa pentru fiecare client in parte pentru rezultate de exceptie.

Contacteaza-ne

 • Numele Companiei:
  Custom Doors SRL
  Departament vanzari:
  +40 727-619.436
  Departament Technic:
  +40 727-619.436
  Birou:
  +40 727-619.436
 • Relatii cu publicul:
  +40 727-619.436
 • Email:
  office[at]ugp.ro
 • Adresa:
  Str. Principala nr.452
  Marisel, Cluj
 • Punct de lucru:
  Loc. Floresti DN 1, km 489, Jud. Cluj