USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE
USI DE GARAJ PERSONALIZATE

Rulouri si plase impotriva insectelor

Rulourile exterioare: *

 • fabricate din materiale de cea mai inalta calitate: aluminiu si PVC
 • operare stabila, fara probleme
 • utilizare confortabila datorita sistemelor ergonomice de control
 • pot fi echipate cu plase impotriva insectelor, ceea ce sporeste confortul casei sau a biroului
 • protejeaza impotriva incalzirii excesive a camerelor pe durata verii si impotriva pierderii de caldura pe timpul iernii
 • protejeaza intimitatea membrilor familiei dvs
 • sunt oferite intr-o gama larga de finisaje si culori

Plasele impotriva insectelor sunt disponibile in urmatoarele variante: fixe, cu balamale, tip rulou orizontal sau tip rulou vertical.
Pentru a se asorta cat mai bine cu tamplaria pe care urmeaza sa fie instalate, va oferim plasele impotriva insectelor cu profile in diferite culori: alb, maro, stejar auriu, nuc si mahon.
Aceste plase vor opri patrunderea insectelor si vor asigura o buna aerisire spatiului in care vor fi instalate fie ele pentru usi sau geamuri.

 *

Tipul de plase impotriva insectelor:

 • » fixe
 • » cu balamale
 • » tip rulou vertical
 • » tip rulou orizontal.

1. Plasele de insecte fixe se fixeaza pe tamplarie cu ajutorul unor cleme acespe plase nemaiputand fi deschise ulterior. Profilele sunt din aluminiu sau plastic, disponibile in culorile alb, maro, stejar auriu, nuc si mahon, cu dimensiuni de la 2 cm pana la 3 cm.
Plasa este confectionata din fibra de sticla.

2. Plasele impotriva insectelor cu balamale sunt confectionate din profile de aluminiu sau plastic cu insrtie de aluminiu, iar plasa este din fibra de sticla. Profilele sunt disponibile in aceleasi culori cu cele ale plaselor fixe. Aceste plase de insecte fixanduse de tamplarie cu ajutorul balamalelor, ele pot fi deschise. Se pot monta atat pe ferestre cat si pe usi.

3. Plasele tip rulou vertical sunt folosite pentru acoperirea ferestrelor. Sunt confectionate din profile de aluminiu, disponibile in culorile alb, maro si stejar auriu. Plasa este confectionata din fibra de sticla. In partea superioara a plasei tip rulou vertical se gaseste caseta in care se ruleaza plasa. Plasa fiind infasurata pe un mecanism cu arc.
Dimensiunile casetei sunt 5 x 4,5 cm.  Ghidajele laterale pe care culiseaza plasa sunt prevazute cu perii si au latimea de pana la 3 cm.
In partea de jos, plasa este prevazuta cu o lamella terminala, inchiderea ruloului facandu-se prin clipsarea lamelei pe profilul inferior al plasei.

4. Plasele tip rulou orizontal sunt folosite pentru instalarea pe usi. Profilele sunt din aluminiu, disponibile in culorile alb, maro si stejar auriu. Caseta in care se va infasura plasa este situate in lateral, si are  dimensiunea de 5 x 4,5 cm. Plasa se va infasura pe mecanismul cu arc din interiorul casetei. Ghidajele de culisare se instaleaza in partea superioara si inferioara a usi.  Atat lamella terminal cat si profilul lateral sunt prevazute cu magnet. Inchiderea plasei tip rulou se face prin apropierea lamelei terminale de profilul lateral.

Intretinere:

Se recomanda  indepartarea prafului  periodic cu ajutorul  unei perii moi.


Pentru mai multe informatii si comenzi asteptam sa ne contactati!Acoperire nationala


Beneficiezi acum de acoperire la nivel national pentru toate serviciile noastre.
Pentru noi, orice client multumit este cea mai buna recompensa care ne determina sa excelam si sa surprindem!

Diagnosticare rapida


Echipele de interventii / service ofera un diagnostic rapid si recomanda cele mai bune solutii pentru remedierea problemelor.
Serviciile noastre sunt prompte si la cele mai inalte standarde de calitate, va invitam sa profitati de ele.

Ofertare prompta


Ofertare prompta si preturi corecte.
Daca doriti o oferta de pret completa pentru oricare dintre serviciile noastre, va invitam sa completati formularul pentru oferta noastra, si in maxim 1-3 zile lucratoare veti avea raspunsul garantat!

Consultana gratuita


Pentru toate domeniile de activitate oferim consultanta gratuita prin experti nostri tuturor clientilor.
Este important ca orice lucrare demarata sa aiba toate detaliile bine stabilite din timp. Suntem intotdeauna la dispozitia dvs.!

Usi de garaj
Usi de garaj

Usile de garaj sectionate sau cele de tip rulou contin piese de cea mai inalta calitate, puse in miscare de motoare fiabile si usor de actionat.
Citeste mai mult »

Bariere Auto
Bariere auto

Barierele noastre auto sunt concepute pentru scopuri industriale sau rezidentiale., pentru inchiderea spatiilor industriale si parcarilor.
Citeste mai mult »

Termopane
Termopane

Linistea casei tale e impotanta?
Monteaza-ti termopanele noastre!
Nu lasa frigul sa se strecoare in locuinta ta ...
Citeste mai mult »

Servicii de constructii
Servicii de constructii

Avem o experienta bogata in domeniul rezidential folosind solutii tehnice si materiale moderne, de ultima generatie.
Citeste mai mult »

Usi industriale
Usi industriale

Va oferim o gama larga de usi industriale care raspund tuturor necesitatilor d-voastra la cele mai inalte standarde.
Citeste mai mult »

Porti batante si culisante
Porti batante si culisante

Creare porti batante si culisante si adaptare automatizare pentru porti care va ajuta sa va faceti viata mult mai confortabila..
Citeste mai mult »

Confectii metalice
Confectii metalice

Executam confectii metalice ce ofera solutii metalice sigure si estetice care innobileaza si sunt construite din structuri corect dimensionate.
Citeste mai mult »

Placari Hale
Placari Hale

Efectuam placari de halele metalice cu panouri tip sandwich la cele mai ridicate standarde de calitate si in cele mai avantajoase conditii.
Citeste mai mult »

Cine suntem

» O echipa de profesionisti specializati pe comercializarea si montarea unei game variate de usi de garaj si industriale, cu o vasta experienta in acest domeniu si nu numai, oferim si servicii de constructii de la a-z si servicii de amenajari interioare si exterioare.
» De la usi de garaj cu panouri sandwich, usi rulou, usi industriale din panouri sandwich, usi armonice, anti foc cu bari anti panică la hublouri, rampe hidraulice, grilaje si automatizări pentru uşi, porţi, grilaje si rulouri. Impreuna putem alege produsul care sa raspunda cel mai bine cerintelor d-voatra.
» Suntem mereu interesati de gasirea celor mai prompte si de durata solutii, mereu adaptate nevoilor clientilor si cerintelor existente pe piata.

Oferim

» consultanta GRATUITA
» solutii practice, moderne si de durata
» servicii de inalta calitate
» informare in permanenta
» garantie pentru lucrarile realizate
» metode avantajoase de plata
» materiale si tehnologii noi

Ne imbunatatim permanent serviciile si gama de produse pentru a va multumi pe dumneavoastra si pentru a ne recomanda mai departe.

Ce ne recomanda

» Profesionalismul: suntem mereu interesati sa atingem performante in tot ceea ce facem si pentru noi munca in echipa, atentia la fiecare detaliu si respectarea procedurilor de montare sunt extrem de importante
» Calitatea serviciilor: pentru noi calitatea este o valoare de baza. Mijloacele tehnologice, experienta in domeniu si interesul pentru nevoile clientilor, ne ajuta sa furnizam mereu servicii de calitate si la cele mai inalte standarde calitative
» Initiativa: gasirea celor mai bune solutii, practice si de calitate ne motiveaza sa luam sau sa stimulam initiativa pentru fiecare client in parte pentru rezultate de exceptie.

Contacteaza-ne

 • Numele Companiei:
  Custom Doors SRL
  Departament vanzari:
  +40 727-619.436
  Departament Technic:
  +40 747-123.499
  Birou:
  +40 756-883.606
 • Relatii cu publicul:
  +40 720-702.094
 • Email:
  office[at]ugp.ro
 • Adresa:
  Str. Principala nr.452
  Marisel, Cluj
 • Punct de lucru:
  Loc. Floresti DN 1, km 489, Jud. Cluj